Tidligere aktiviteter og projekter

TIDLIGERE AKTIVITETER OG PROJEKTER

D. 6. oktober 2020

LEAP workspace er under konstant forandring, og vi besluttede i efteråret 2020, at LEAP skulle bevæge sig en anden retning fremover. 

Denne nyhed blev offentliggjort til vores andet kick-off event, hvor vi holdt et kort oplæg om LEAP version 2.0, og artist Jeppe Kamper præsenterede en koncert.


Se begivenheden her og læs mere om hvordan LEAP har ændret sig siden her

LEAP WORKSPACE // KICK OFF VOL. 2

VÆRKSTEDER I OVERGRUND

August 2020

I slutningen af sommeren 2020 blev det igen muligt at mødes, og LEAP workspace afholdt nogle enkelte værksteder i OVERGRUND, som er den del af HUSET-KBH i Indre By. 

Til værkstederne her blev der plads til at snakke om hvordan sommeren og nedlukningen havde påvirket ens arbejde i musikbranchen. Så småt blev det tid til at kigge fremad og påbegynde sit musikarbejde i solidariske rammer. 


Læs mere og se begivenheden her

FIELD TRIPS

Oktober - december 2019

LEAP workspace har tidligere arrangeret fælles “ture-ud-af-huset”, hvor vi med medlemmer og andre interesserede besøger aktuelle inspirationskilder, der beskæftiger sig med musik. 

Dette har vi gjort for at styrke fællesskabet blandt medlemmer og give mulighed for at udbygge netværk og finde inspiration i selskab med fremtidige kollegaer i branchen. 


Tidligere har vi sammen været til følgende begivenheder: 

 🔹 Tendenser i elektronisk musik

 🔹 ARTEM Signaturaften #8

 🔹 Musikmeditation - God Bless Your Mind

 🔹 Åbning af festivaletage i Lydens Hus

LEAP WORKSPACE // KICK OFF

D. 9. oktober 2019

LEAP workspace blev født i september 2019, og måneden efter afholdt vi et kick-off arrangement, som bød på oplæg, workshop og koncert. 

Aftenen blev arrangeret hos CPH Village ude på Refshaleøen, og programmet afvikledes i samarbejde med Hakon Ask Jensen fra Forvandlende Fortællinger, som stod for workshop-delen. 

Til slut var der koncert med artist Taralillah. 

Find mere information og se begivenhed her

ONLINE VÆRKSTEDER

April - maj 2020

Da coronavirussen for alvor ramte Danmark og landet blev lukket ned, var det umuligt for os at afholde værkstederne fysisk. Derfor mødtes nogen af os til arbejdstimer over Google Hangouts, hvor vi holdt vores statusrunder. Til statusrunderne fortæller man hinanden hvordan man har det, og under nedlukningen (og den kriseramte musikbranche) var det hårdt tiltrængt at kunne snakke om sine bekymringer og frustrationer med ligesindede.

VÆRKSTEDER HOS TEMPI

December 2019 - januar 2020

I vinteren 2019 og 2020 lånte vi nøglerne hos genreorganisationen Tempi, hvor vi afholdt værksteder også. 

Her mødtes både medlemmer og ikke-medlemmer til aftener med arbejde, diskussioner og sparring. 

Tempi holder til på Onkel Dannys Plads og deler opgang med bl.a. genreorganisationen JazzDanmark. 


Læs mere og se begivenheden her

VÆRKSTEDER I LYDENS HUS

Oktober - november 2019

I efteråret 2019 startede de første af LEAP workspaces værksteder. Værksteder er åbne arbejdsrum, hvor unge musikere og musikbranchefolk kan mødes og sparre på deres projekter, hvad enten det er PR-planer, EP-udgivelser, radioplugging, jobansøgninger eller noget helt femte. Værkstederne understøtter samarbejde, kollegaskab, netværk og solidaritet.

Alle vores værksteder begynder med en statusrunde, hvor alle til stede kan fortælle om hvordan de har det, og hvad de arbejder på. 


De første værksteder blev afholdt ugentligt i samarbejde med Lydens Hus på Gammel Kongevej. Genreorganisationen ROSA, som har kontorer derinde var så flinke at låne det ud til os.


Læs mere og se begivenhed her