Om LEAP workspace

OM LEAP

LEAP workspace er organiseret som en forening med gratis medlemsskab. Som medlem støtter man op om vores arbejde og indgår i et fællesskab med andre ligesindede unge i musikbranchen. 

Vores funktion som arbejdsfællesskab er underbygget af vores medlemmer, som tilsammen udgør et netværk, der giver plads til samarbejde, sparring, udvikling og vidensudveksling. 


LEAPs arbejde som NGO dækker over vores arbejde med research og formidling af arbejdsmiljø, trivsel og sundhed i musikbranchen. NGO-aktiviteter spænder fra researchprojekter, dataindsamling og vidensformidling til oplæg og workshops.  Vi arbejder for at skabe sundere arbejdsforhold i musikbranchen - både på det helt store plan og på det helt nære plan. Den daglige ledelse i LEAP er ansvarlig for at afvikle strategi og planlægge foreningens aktiviteter. Ledelsens arbejde foregår i dialog med både bestyrelsen og medlemmer. 


Vores værdigrundlag er baseret på inklusion, anerkendelse og åbenhed.


Læs mere om vores arbejdsgange i vores vedtægter herunder. 


FIND OS

LEAP holder til i kultur -og aktivismefællesskabet OVERGRUND, som har lokale inde i HUSET-KBH i Indre By. 


OVERGRUND er et socialt fællesskab for unge kulturaktører, aktivister og kunstnere. Fællesskabet er baseret på inkluderende værdier, såsom åbenhed, nysgerrighed og pålidelighed. 


Læs mere om OVERGRUND på deres Facebook eller Instagram